Usluge – estetska dermatologija

Kemijski piling lica

Kemijski piling („peeling“ – eng. guljenje) naziv je za proces tretiranja kože kemijskim otopinama niske pH vrijednosti 0,5 do 3, što uzrokuje guljenje kože nakon čega je koža vidno mekša i glađa. Kemijskim pilingom mogu se tretirati svi dijelovi tijela, ali se tretman uglavnom koristi na području lica.

kemijski piling dr zekić

Kemijski pilinzi su jako široka skupina postupaka u dermatokozmetici. Za izvođenje kemijskih pilinga koristi se preko 20 tak različitih kiselina koje ovisno o svojoj koncentraciji i njihovim kombinacijama imaju različite učinke na kožu. Dijele se u površinske, srednje duboke i duboke. Koriste se za izrazito široki spektar indikacija u dermatologiji počevši od prevencije foto starenja, uklanjanja pigmentacija i tretiranja akni do kemijskog face liftinga koji vas može pomladiti i do 30 g.

Ubrzo nakon tretmana uočava se smanjenje sitnih bora oko očiju i usta, smanjuju se znakovi oštećenja kože suncem, ublažava se dubina manjih ožiljaka i upečatljivost nepravilnosti na koži poput melazmi, staračkih pjega i sl. Kemijski pilinzi nisu toliko učinkoviti u tretiranju izraženih bora, nabora i zadebljanja na koži koji bolje odgovaraju laserskim ili sličnim tretmanima s izuzetkom dubokog Fenolnog pilinga koji također imamo u ponudi u Dr. Zekić Klinici.

Cijena

Više o cijeni kemijskog pilinga saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb