Dr. Zekić CLINIC

Sama ideja Klinike koja je orijentirana prema čovjeku i njegovim potrebama započela je još za vrijeme školovanja. Nakon više od 10 godina obrazovanja i educiranja u Hrvatskoj i inozemstvu, dr. Zekić osniva Dr. Zekić CLINIC, u ožujku 2019. godine. Povezuje iskustvo i znanje iz različitih područja i liječi preko 5000 pacijenata. 

Dr. Zekić CLINIC djeluje u pet područja: dermatovenerologija za djecu i odrasle, sportska medicina, alergologija i imunologija, te nutri-age. Svojim klijentima pružamo individualizirani pristup i širok raspon usluga. Osim toga, Dr. Zekić CLINIC klijentima omogućava tretmane korištenjem najsuvremenijih tehnologija te najpouzdanijih i najučinkovitijih preparata, uz neprekidno praćenje trendova iz područja medicine i estetike.

Svoj termin inicijalnih konzultacija možete dogovoriti putem telefona, WhatsApp aplikacije ili e-maila. Obratite nam se s povjerenjem!

RECENZIJE KLIJENATA

IZ MEDIJA

Dr. Josip Zekić

Biografija

Obrazovanje

Dr. Josip Zekić diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine s temom diplomskog rada „Novi oblici dopinga, budućnost elitnog sporta“. Nedugo nakon upisuje poslijediplomski specijalistički studij na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje obranom specijalističkog rada “Novi proizvodi kao dodatak prehrani sportaša: fokus na Tribulus terrestris“ pod mentorstvom prof. dr. Vladimira Trkulje stječe titulu sveučilišnog specijalista medicine rada i sporta.

Na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pod mentorstvom prof. dr. sc. Sande Vladimir-Knežević stječe titulu magistra specijalista farmacije iz područja fitoterapije i dijetoterapije obranom specijalističkog rada “Fitokemijski sastav i biološki učinci gljive Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.” Iste godine završava program edukacije iz područja odgojne pedagogije i psihologije na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

2019. godine stječe titulu specijalista dermatovenerologije, a 2023. užeg specijalista pedijatrijske dermatologije. 2022. godine na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, brani doktorat s naslovom “ACTN 3/R577X, ADRB 3 I ACE polimorfizmi kod vrhunskih sportaša ekipnih sportova” i stječe akademsku titulu doktora znanosti iz područja kineziologije i grane sportske fiziologije. Subspecijalist pedijatrijske dermatologije. 

Radno iskustvo, seminari i edukacije

Od 2013. godine dr. Zekić je zaposlen kao vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a 2015. godine provodi 6 mjeseci u GNK Dinamo kao liječnik prve momčadi. Od 2014. radi kao vanjski suradnik Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode. Svoje bogato dermatološko iskustvo stekao je radom u KBC Sestre milosrdnice – klinika za dermatovenerologiju, KBC Zagreb – klinika za dermatovenerologiju, Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, kao i u privatnim klinikama u Zagrebu i Podgorici. 

Tijekom stručnog usavršavanja sudjelovao je u edukacijama u okviru Europskog dermatološkog društva i drugih nacionalnih i međunarodnih društava iz područja pedijatrijske dermatologije, dermatoskopije, trihologije, spolno prenosivih bolesti, alergologije i dermatokozmetologije. Od 2014. godine djeluje kao sportski liječnik i član zdravstvenih odbora judo, hrvačke, vaterpolo, košarkaške i odbojkaške reprezentacije te niza sportskih klubova i sportaša olimpijaca i nositelja nacionalnih i svjetskih odličja. Aktivno prisustvuje brojnim stručnim i znanstvenim skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sudjelovao je na preko 200 međunarodnih kongresa i simpozija, u radu stručnih društava, te provodio edukacije i hands-on radionice u Italiji, Španjolskoj, Izraelu, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Hrvatskoj. Svojim angažmanom stječe znanja iz područja primjene hijaluronskih i hidroksiapatitnih filera, botoxa, polivalentne fotodinamske terapije, PRP-a, terapije ozonom, terapije autolognim masnim tkivom te različitih lasera (CO2, ErYag, 980nm, 808nm, Pico i IPL SHR). Aktivni je i angažirani član Europskog dermatološkog društva, Europskog dermatopedijatrijskog društva i Europskog društva za pedijatrijsku infektologiju. 

Dr. Zekić je jedan od prvih edukatora Hrvatskog društva za estetiku lica za PRP i injekcijsku intralipoterapiju od 2016. godine. Nakon četverogodišnjeg prikupljanja iskustva u području estetske dermatologije, stjecanjem specijalizacija i zbrajanjem znanja radom u sportskoj medicini i pedijatrijskoj dermatologiji, dr. Zekić u ožujku 2019. godine osniva Dr. Zekić CLINIC.