Dr. Zekić Blog

Dječja dermatologija – BLOG

Pedijatrijska dermatologija Pedijatrijski dermatolog je usko specijaliziran za dijagnostiku i liječenje dermatitisa, virusnih osipa, infantilnih hemangioma, akni i drugih kožnih promjena koje se javljaju kod pacijenata

Read More »

Svrab – Dijagnostika i Liječenje

Svrab – dijagnostika i liječenje Napisao: Dr. Josip Zekić, Specijalist dermatovenerolog Svrab, prepoznatljiv po simptomima svrbeža i kožnih promjena, iznimno se lako prenosi, a godišnje

Read More »

Karboksiterapija

KARBOKSITERAPIJA – rješite se strija, masnoće i ožiljaka brzo i efikasno. Uz mnoge zdravstvene učinke terapija ima izuzetno povoljan esetetski učinak.

Read More »

MESOTHREADS – Oblikovanje lica mezonitima

Mezoniti su tanki, biorazgradivi končići pomoću kojih se oblikuje, izravnava i konturira lice bez kirurški invazivnog zahvata. Po cijeloj svojoj dužini imaju sitne nabore pomoću kojih se pričvršćuju na donji dio kože te oblikuju i stežu lice po željenim konturama.

Read More »

Pripremite se za ljeto

Ljeto je vrijeme kada želimo da naše tijelo zablista u najboljem svjetlu. Svako nas ljeto u tome sputavaju masne naslage koje smo tjekom zime nakupili. Cilj je rješiti ih se najbrži mogući način.

Read More »
PRP ćelavost Dr. Zekić

PRP tretman protiv ĆELAVOSTI

PRP ili „platelet-rich plasma“ tretman popularni je oblik neinvazivne regenerativne medicine koji se temelji na principu sposobnosti prirodne regeneracije kože pod utjecajem faktora rasta iz trombocita.
Rješite se problema ćelavosti uz ovaj efikasan tretman.

Read More »

Fotodinamska terapija u liječenju akni

Akne su najčešći poremećaj kože kod adolescenata a kod određenog broja njih problem prelazi i u zrelu dob. Fotodinamska terapija je poznati terapijski postupak koji se izuzetno uspješno koristi u liječenju predtumorskih i tumorskih lezija, ali se u zadnje vrijeme u svijetu sve češće upotrebljava i u liječenju akni, a radi se o kombinaciji fotosenzibilizatora i monokromnog uskospektralnog izvora svjetla.

Read More »

Umjetnost hijaluronskih filera

Znakovi starenja poput smanjenja volumena lica, promjena pigmentacije i povećanog broja bora rezultat su među ostalim stanjenja epidermisa, gubitka elastičnosti tkiva i manjka kolagena u koži. Hijaluronska kiselina igra vitalnu ulogu u prevenciji promjena kože uzorkovanih starenjem, najkorištenija je tvar u današnjoj estetskoj medicini.

Read More »

Pratite nas na društvenim mrežama