Usluge – dermatologija

Uklanjanje tetovaža - PICO laser

PICO laseri su najnovija laserska tehnologija u dermatologiji i estetskoj medicini. Zasnivaju se na principu ispuštanja snopa svijetla enormne energije u izuzetno kratkom vremenskom periodu od 0.000 000 000 001 sekunde. Laser funkcionira na principu stvaranja iznimno snažnih fotoakustičnih valova s minimalnim termičkim učinkom, te na taj način rasipaju čestice pigmenta u milijune sitnijih dijelova koji bivaju fagocitirani od strane makrofaga i eliminirani uz minimalne štetne termičke učinke na okolno tkivo.

skidanje tetovaže dr zekić

Pikosekundni laseri daju brži i potpuniji rezultat od tradicionalnih lasera za uklanjanju tetovaža, poput nanosekundne laserske tehnologije. Pikosekundni laser pri valnoj duljini 755 nm koristi se za uklanjanje plave i zelene tinte tetovaža u tri do šest tretmana; pikosekundni laser valne duljine 532 nm koristi se za brzo uklanjanje žutih, crvenih i narančastih tetovaža; a pikosekundni laser valne duljine 1064 nm za tetovaže tamnijih boja i one na tamnijoj koži.
Istraživanja su pokazala da su pikosekundani laseri efikasniji u raspršivanju pigmenta i postizanju učinka od tehnologije lasera u nanosekundama.

Cijena

Više o cijenama uklanjanja tetovaža PICO laserom saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb