Usluge – estetska dermatologija

Skin resurfacing - lasersko uklanjanje ožiljaka i nepravilnosti

Dr. Zekić Klinika raspolaže s različitim tipovima lasera uz pomoć kojih uklanjamo ožiljke, mrlje, depigmentacije i ostale nepravilnosti na koži lica. CO2 frakcijski laser, ErGlass frakcijski laser i PICO laser razlikuju se prema intenzitetu i najprikladniju alternativu odabiremo prema vrsti kožnih promjena i rezultatima koje želimo postići.

CO2 frakcijski laser

CO2 frakcijski laser koristi frakcioniranu zraku svjetla izrazito velike energije kako bi omogućilo selektivnu stimulaciju 3000 točaka na površini kože veličine 2x 2 cm. Na taj način između oštećenih otočića kože veličine 0,1 do 1 mm zaostaje zdravo tkivo koje izrazito brzo cijeli što skraćiva vrijeme oporavka, a daje izuzetne rezultate kod zahtjevnih oblika resurfacinga površine kože, odnosno uklanjanja i poravnavanja svih obilika nepravilnosti na površini kože.

Er Glass frakcijski laser

ER GLASS frakcijski laser funkcionira na istom principu frakcije kao i CO2 frakcijski laser no zbog gotovo 7 puta manje valne duljine on prodire dublje u kožu i time se njegova energija raspoređuje na većem putu čime se smanjuje agresivnost postupka, izvrsno stimulora i restrukturira kožu te se može učinkovito upotrijebiti kod svih indikacija gdje je potrebno ujednačavanje strukture kože, kao što su svi oblici ožiljaka i kožnih nepravilnosti.

PICO frakcijski laser

Za razliku od CO2 i ErGlass frakcijskog lasera PICO laser stvara znatno manje topline jer je vrijeme djelovanja zrake svjetlosti kod PICO lasera nekoliko milijuna puta kraće i traje samo 650 ps što dovodi do manje toplinskih, a više akustičkih efekata koji su temelj pomlađivanja ovim laserom, koji je izvrstan za biostimulaciju i ujednačavanje pigmentacija uz minimalni rizik nuspojava.

Cijena

Više o cijeni tretmana laserskog uklanjanja ožiljaka i nepravilnosti na koži saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb