Pripremite se za ljeto - istopite neugodne masne naslage, riješite se celulita, povećajte energiju

Napisao: Dr. Josip Zekić, Specijalist dermatovenerolog

Ljeto je vrijeme kada želimo da naše tijelo zablista u najboljem svjetlu. Svakog nas ljeta u tome sputavaju masne naslage koje smo tijekom zime nakupili, te jednako muškarci i žene imamo potrebu da ih se riješimo i utegnemo na kritičnim mjestima. Bilo da se radi o masnim naslagama na trbuhu i bokovima kod muškaraca, ili masnim naslagama na bedrima kod žena, cilj je isti, riješiti ih se najbrži mogući način. Nažalost povećanje fizičke aktivnosti i restriktivne dijete dovode do gubitka kilograma – ali nas često ne rješavaju nakupljenih masnih naslaga na područjima koja nas najviše smetaju, nego dovode do gubitka volumena na područjima s kojih nismo željeli gubiti volumen.

Za oblikovanje tijela neophodno je provoditi određeni plan prehrane koji najčešće znači restrikciju unosa kalorija kako bi se osigurao kalorijski deficit odnosno gubitak tjelesne težine. Jednako je tako važno osigurati povećanu razinu fizičke aktivnosti, kako one aerobnog karaktera koja prvenstveno troši masti, tako i one s elementima treninga snage, kako bi se stimulirao rast mišića, koji daje oblik tijelu i povećava ukupnu potrošnju energije te poboljšava tonus kože i siluetu cijelog tijela. 

U Holistic centru izrađujemo za vas individualizirani plan prehrane s obzirom na vaš tip građe i metaboličke potrebe, te vam osiguravamo mogućnost dogovora privatnih treninga u obližnjem sportskom centru sa osobljem koje je educirano za provođenje individualiziranih programa vježbanja usmjerenih na gubitak viška kilograma i promjenu izgleda siluete tijela sukladno vašim predispozicijama i željama.

Pored ovih provjerenih i poznatih metoda, u Holistic centru nudimo vam cijeli spektar zahvata namijenjenih lokalnom mobiliziranju masti i oblikovanju tijela. Cilj ovih zahvata je lokalno pomaknuti mast s onih dijelova tijela gdje nam je osobito nepoželjna, i gdje negativno utječe na siluetu tijela.

Ovaj niz zahvata najčešće započinjemo INTRALIPOTERAPIJOM, odnosno ubrizgavanjem deoksikolata direktno u masne naslage, što dovodi do razaranja masnih stanica. Ovaj početni učinak na masno tkivo dodatno se potencira korištenjem KAVITACIJSKIH ultrazvučnih valova frekvencije 20 i 40 Mhz koji dovode do dodatnog prsnuća preostalih masnih stanica. Ovi se tretmani provode 24 i 48 sati nakon inicijalnog tretmana. 

 

Nakon 7 dana započinje se s kombinacijom RET (resistive electric transfer) dubinskog zagrijavanja masnog tkiva kojime se značajno pojačava metabolizam u masnom tkivu kako bi došlo do rekonstruiranja i stimuliranja stvaranja novog kolagena i elastina te boljih estetskih rezultata novonastalog reorganiziranog tkiva – te se u istom tretmanu provodi i KARBOKSITERAPIJA odnosno ubrizgavanje ugljičnog dioksida koji stimulira stanični metabolizam. Ova se kombinacija tretmana ponavlja svakih 7 dana kroz 4 tjedna. Završna faza ovog programa je upotreba BIPOLARNE I TRIPOLARNE RADIOFREKVENCIJE visoke energije snage 500W s frekvencijama 1 i 5 Mhz u kombinaciji s UDARNIM VALOM visoke snage čime se postiže zatezanje kože i lifting tkiva kroz naredna 2 tretmana s razmakom od 7 dana. 

Ukupni vremenski period provođenja ovog jedinstvenog programa preoblikovanja tijela je 7 tjedana.

Jedinstvenom kombinacijom zahvata u Holistic centru osiguravamo rezultate koji su superiorniji bilo kojoj drugoj metodi uklanjanja neželjenih masnih naslaga i jamčimo vam uspjeh. A za starije klijente i klijentice jedini u hrvatskoj osiguravamo „Hormon replacement therapy“ savjetovanje kako bi postigli još kvalitetnije rezultate u poboljšanju kvalitete života i zdravlja.

Kontaktirajte nas prije ljeta putem e-maila ili telefona.