Usluge – sportska medicina

Ozonoterapija

Ozon je bezbojan plin oštra mirisa i iznimno reaktivan oblik čistog kisika. Otkriven je polovicom 19. stoljeća otkada se koristi u medicinske ili higijenske svrhe. Ozon djeluje na širok spektar bolesti, uništava patogene organizme i jača imunološki odgovor tijela. Uz prave indikacije,i u pravim rukama, upotreba mu je sigurna.

Primjena ozona je raznovrsna. Koristi se za regeneraciju tkiva, hernijacije diska, probleme s cirkulacijom, liječenje artritisa, tendinitisa, ruptura, herpesa, akni, upala, gljivica, rana i opekotina, alergija, reume, artritisa, gangrena i raznih dermatoloških bolesti.

Blood,Ozone,Therapy.,Woman,At,Blood,Transfusion,Treatment

Istraživanja također potvrđuju da ozonoterapija povećava energiju, ublažava upalne procese, ubrzava zacjeljivanje rana, ima antibakterijski, antimikrobni i antiparazitički učinak, učvršćuje zube i desni, pomlađuje lice, reducira akne, te vraća elastičnost koži.

Tijek zahvata

Ozonoterapija se primjenuje mezoterapijski i intravenoznim putem. Koncetracije koje se koriste su izuzetno niske – 10ug/ml, nemaju toksične učinke i primarno su biostimulirajuće. Zahvat traje 20 minuta, bezbolan je i ne zahtijeva nikakvu vrstu oporavka. Tretman se može ponoviti ovisno o potrebi pacijenta nakon 3 do 10 dana.

Cijena

Više o cijeni ozonoterapije saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb