Usluge – estetska dermatologija

Microneedling i RF Microneedling

Microneedling 

Microneedling je metoda u kojoj se koristi poseban uređaj koji kožu probada titanskim iglama do dubine od 3mm brzinom od 18000 uboda u minuti. Ovim neinvazivnim zahvatom u površinskom sloju kože se stvaraju rupice koje potiču organizam na proces samozacjeljenja. Kao rezultat koža na licu počne proizvoditi višak kolagena i elastina čime se postiže efekt zdravije i zategnutije kože. 

Može se koristiti i u kombinaciji s PRP tretmanom obnove kože vlastitom krvlju jer se na ovaj način omogućava iznimna učinkovitost penetracije PRP otopine u kožu. Njeno djelovanje je pojačano, a rezultati su izraženiji u odnosu na druge metode aplikacije PRP-a.

RF Microneedling 

RF microneedling je poseban oblik microneedling zahvata koji se radi pomoću radiofrekventnog vakumskog microneedling uređaja koji posjeduje termički izolirane igle s radiofrekventnim izvorom na vršcima igala. Na ovaj način se izolirano zagrijavaju duboki slojevi potkožja radiovalovima od 5MHz što dovodi do biostimulacije i pojačane sinteze kolagena. Uz ovaj tretman biostimulacija se dodatno potiče korištenjem PIST sustava za aplikaciju mezoterapijskih otopina, u ovom slučaju najučinkovitije – bazirane na faktorima rasta. Ovaj tretman namijenjen je osobama koje traže sveobuhvatno i visoko učinkovito pomlađivanje lica i vrata.

Fractional,Microneedle,Facial,Therapy,Close,Up

Cijena

Više o cijeni Microneedling i RF Microneedling zahvata saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb