Usluge – estetska dermatologija

Mezoterapija

Mezoterapija  je terapija učinkovita u rješavanju nakupina masti, vrećica ispod očiju i problema cirkulacije, a koristi se na licu ili u području bedara, trbuha i stražnjice. Kroz kožu se ubrizgavaju hormoni, enzimi, vitamini i hranjive tvari koje potiču tijelo na pojačanju proizvodnju kolagena i elastina. Kao rezultat, tretirana područja postaju čvršća i elastičnija, a koža dobiva mladolik i njegovan izgled. 

PIST mezoterapija + PDT (fotodinamska) rejuvenacija 

Mezoterapija se izvodi uz PIST, uređaj koji navedene otopine ubrzava do brzine od 450 m/s odnosno više od 1200km/h i na taj način omogućava penetraciju ovih sastojaka do dubine od 2 mm u kožu što dovodi do sveobuhvatne biostimulacije kože. Zahvat pomlađivanja kože izvodimo kombiniranjem PIST mezoterapije i  sinergističkog učinka uskospektralne biostimulirajuće fotodinamske terapije u području žutog i zelenog dijela spektra, koje ujednačava pigmentaciju lica, stimulira proizvodnju kolagena te poboljšava tonus kože.

Mezoterapija uklanjanja vrećica ispod očiju

Za zahvat uklanjanja vrećica ispod očiju koristimo deoxycholate, sredstvo kojim se uspiješno tretiraju promjene u smislu gubitka kvalitete veziva kože u ovom predjelu lica, a što se očituje pojavom tamnih “vrećica”. 

Cijena

Više o cijenama mezoterapije saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb