Usluge – kozmetologija

Lipohifu - uklanjanje viška masti

Lipohifu zahvat koristi fokusiranu ultrazvučnu tehnologiju visokog inteziteta (HIFU) i uklanja masno tkivo ispod kože. Ova metoda uspješno pomaže u postizanju zategnutije figure, smanjuje obujam struka i otklanja višak sala kojeg se pacijenti ne mogu riješiti vježbanjem i prehranom.

Kako djeluje Lipohifu
Lipohifu je neinvazivan i bezbolan tretman uklanjanja celulita i masti. Uređaj se prislanja uz tijelo i pod kožu šalje ultrazvučnu energiju koja zagrijavanjem uništava masno tkivo. Metoda je precizna i prikladna za pogađanje točno određenih dijelova tijela na kojima pacijent uočava višak sala kojeg se ne može riješiti. Pogođene masne stanice su trajno uništene i organizam će ih metabolizirati prirodnim putem u narednih 8 do 10 tjedana. 

Za koga je namijenjen Lipohifu?
Lipohifu tretman je idealan za ljude koji nemaju veće nakupine sala, već ih smetaju nakupine masti kojih se teško rješavaju treninzima i dijetama. Unatoč uloženom trudu, gubitku kilograma i izgradnji mišića, pojedini dijelovi tijela zadržavaju “višak” koji prijeći put u postizanju zategnute figure. Upravo kod takvih slučajeva fokusirano djelovanje Lipohifu uređaja pogađa problematična područja i olakšava proces mršavljenja. Za razliku od nekih drugih metoda koje nudimo u Dr. Zekić Klinici, Lipohifu nije namijenjen za osobe s većim količinama masnog tkiva, koje zahvatom žele izgubiti značajniji broj kilograma. 

Gdje se može primijeniti Lipohifu?
Zahvat se najčešće koristi u području oko trbuha gdje pacijenti primjećuju višak sala kojeg teško uklanjanju i gdje žele postići zategnutiji izgled. Uz to se može primjenjivati i na drugim područjima kao što su stražnjica, “love handles”, bedra i slično. 

Koliko traje zahvat i kad su vidljivi rezultati?
Zahvat traje otprilike sat vremena za područje trbuha, bezbolan je i izaziva samo osjećaj topline u području koje pogađamo. Nakon samo jednog tretmana rezultati postaju vidljivi u periodu od nekoliko tjedana iza zahvata, kad se postiže smanjenje obujma struka. Postignuti rezultati ostaju trajno, a za dodatan efekt tretman je moguće ponoviti prema potrebi. 

Hifu laser treatment on skin cell for Facial treatment and clinic. 3D rendering.

Cijena

Cijena Lipohifu tretmana ovisit će o količini masnog tkiva koje tretiramo. Više o cijeni lipohifu tretmana saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku ili nas nazovite za više informacija. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb