Klijenti

U našem dr. Zekić Holistic Centru Zdravlja osiguravamo najveću moguću kvalitetu usluge. Stoga nam je Vaše mišljenje najbitnije! Ovdje ćete pronaći izjave nekih od naših klijenata.

5/5
Marin Novaković tetovaža
"Za sve u životu se raspitam prije nego nešto probam, ali za skidanje tetovaže nisam želio jer sam negdje čuo da je bol strašna, negdje da je bezazlena. Moje iskustvo je pomalo bolno, ali izdržljivo. Nije toliko strašno kao što izgleda pogotovo što je tim ljudi dr. Zekića odličan, jako ljubazan, susretljiv, pažljiv i mogu reći samo pohvale. Veselim se sljedećem tretmanu, mislim da to dovoljno govori koliko je zapravo bolno."
" Kod doktora Zekića sam dogovorio terapiju nakon operacije koja me je vratila u ring u najbržem mogućem vremenu."
Antonio AD Hair
" Ovo je bio fenomenalan tretman čišćenja lica i pomlađivanja kože. Na kraju krioterapija me opustila još više. dr. Zekić je doveo kožu do maximalnog sjaja. Sve preporuke!!!"
Goran Reljić dr Zekić tretman
" If you guys have knee problems and looking for a long term solution finally we got one it s in Zagreb Croatia 👊 Ako imate problema s koljenima bilo kakve vrste dugoročna solucija problema je sada dostupna kod @drjosipzekic . Jutro nakon koljeno je fenomenalno! "

2020. © Dr. Zekić Holistic Centar Zdravlja 2020 - All Rights Reserved.