Usluge – kozmetologija

EMSlim oblikovanje tijela

EMSlim Neo RF uređaj za magnetsku indukciju povećava mišićnu masu, smanjuje masne naslage i predstavlja najbržu metodu za postizanje željene figure. Dr. Zekić Klinika od 2018. godine prva u Hrvatskoj koristi magnetsku stimulaciju za oblikovanje tijela te ju uspješno kombinira s drugim metodama uklanjanja sala i izgradnje mišića. 

Kako funkcionira EMSlim?
Radi se o neinvazivnoj metodi koja uz pomoć elektromagnetske energija visokog intenziteta uzrokuje izražene i brze kontrakcije mišića, a istovremenom uporabom radiofrekvencije postiže sinergistički učinak koji osigurava dugoročne rezultate bez “jojo” efekta. Dopire u ciljano tkivo, povećava cirkulaciju i uzrokuje gubitak kalorija.  

Na kojem dijelu tijela mogu koristiti EMSlim?
Zahvat izvodimo na bilo kojem području tijela kojeg želimo oblikovati. Prikladan je za uklanjanje viška sala s trbuha i izgradnju trbušnih mišića, a uz to se najčešće koristi u području stražnjice i bedara. 

Koliko traje zahvat?
Jedan zahvat traje 30 minuta, a intenzitetom je neusporediv s bilo kakvim treningom. Broj kontrakcija mišića u samo jednom tretmanu odgovara treningu kojeg je nemoguće izvesti u tako kratkom vremenu i time omogućuje ubrzano postizanje rezultata.

Koliko često mogu koristiti EMSlim i kad su vidljivi rezultati?
Broj tretmana ovisi o potrebi i stupnju promjene kojeg želimo postići, a rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana. 

Koje su prednosti EMSlim uređaja?

  • neinvazivna metoda koja ne zahtijeva oporavak i nema nuspojava
  • rezultati su trajni i ne dolazi do naglog vraćanja masnog tkiva
  • postignuta figura može trajati mjesecima, uz povremeno ponavljanje tretmana
  • prikladan je za sve vrste tijela 
  • pomaže u rješavanju boli u mišiću i regeneraciji kolagena u mišićnom tkivu

Cijena

Više o cijeni EMSlim tretmana oblikovanja tijela saznajte u našem cjeniku putem poveznice u nastavku. 

Naručite se

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak  9:00-21:00

Adresa:

Kraljevićeva ulica 16, 10000 Zagreb