Anti age medicina

 • Anti-age savjetovanje
 • Hormonska nadomjesna terapija
 • Infuzijska terapija
 • Terapija kisikom

Age management

Anti-age medicina

Područje age management novitet je u medicinskom svijetu. Nažalost većina ljudi ima predrasudu  da se radi o luksuzu rezerviranom za bogate i slavne ili ljude koji se boje starenja.

Age management je dokazan medicinski pristup koji postavlja standarde zdravstvene zaštite 21. stoljeća u svim medicinskim disciplinama. Osobine koje obilježavanju ovaj zdravstveni pristup su: progresivno, preventivno, proaktivno. Age management usmjeren je na zdravlje, a ne na bolest. To je proces koji osigurava rezultate koje pacijent može osjetiti, rezlutati koji mjenjaju njegov život, optimiziraju zdravlje i odgađaju ili uklanjaju degenerativna stanja vezana uz starenje koristeći sve dosegne moderne medicine, revolucionarne tehnologije te modele koji su utemeljeni na znastvenim dokazima.

Age management ide dalje, dublje i više od konvencionalne skrbi. Osnova age management-a leži u pronalaženju pravih odgovora i pravih znanstvenih, proaktivnih protokola kako bi se maksimiziralo zdravlje. Terapijski pristup crpi iz opsežnih zdravstvenih procjena životnog stila, kao i napredne dijagnostike, pomažući pritom liječnicima koji se bave zdravim starenjem da osmisle strategije i prilagode programe koji mijenjaju zdravlje i koji djeluju sinergijski to uključuje: pravilnu prehranu, balansiranje hormona, vježbanje, dodatna nutritivna sredstva, upravljanje stresom, kognitivno zdravlje, promjene u načinu života. Važnu ulogu igraju i informacije dobivene genski testiranjem

Age management vas  vodi na jedan novi i drugačiji put u kojem ponovno uspostavljate kontrolu nad svojom životom.

  Faze age managementa

  Age management proces jačanja zdravlja odvija se u nekoliko faza:

  1. Procjena načina života: Detaljna procjena na temelju vaše anamneze, vaših trenutnih zdravstvenih briga, ciljeva, kao i evaluacija povijesti dosadašnjih bolesti, obiteljske povijesti, lijekova i trenutnih životnih navika.
  2. Fizički pregled i sveobuhvatno laboratorijsko ispitivanje: Kompletan fizički pregled, kao i sveobuhvatni osnovni laboratorijski testovi koji određuju vaš trenutni zdravstveni status, ključne razine hormona i specifični testovi rizika od bolesti.
  3. Analiza i provedba: Vaš personalizirani, proaktivni plan liječenja koji se sastoji od odgovarajućih lijekova, preporuka prehrane, preporuka za vježbanje, načina života i drugih odgovarajućih medicinskih intervencija.
  4. Kontinuirana podrška i praćenje: Periodična laboratorijska ispitivanja i konzultacije za održavanje i prilagodba plana liječenja prema potrebi.

  Hormonska nadomjesna terapija

  Hormonska nadomjesna terapija za muškarce i žene u srednjoj i starijoj životnoj dobi. Hormoni koji se mogu nadomjestiti tretmanima su: estrogen, testosteron te hormoni štitnjače. Bez straha se obratite za savjetovanje i plan hormonske nadomjesne terapije.

  Infuzijska terapija

  Infuzija je medicinski postupak ubrizgavanja lijekova, vitamina, minerala i drugih tvari venskim putem  u svrhu liječenja. Koriste se i za vraćanje energije, detox, pomlađivanje, glutation, anti age. Venski put ubrizgavanja je najefikasniji za primjenu aktivnih tvari. 

  Kombinacija aktivnih tvari određuje se prema potrebama

  Terapija kisikom

  Infuzija kisikom je bezbolan i neinvazivan tretman koji daje trenutni anti-age učinak za vašu kožu. 

  Tretman se sastoji od nanošenja kisika pod tlakom na površinu kože te se uslijed dermoinfuzije koža čisti i pomlađuje. Koristi se u kombinaciji sa kozmetikom posebno namijenjenoj za pomlađivanje kože i regeneraciju stanica kože.

  Prigodna je za sve dijelove tijela te je posebno učinkovita nakon drugih tretmana (npr. mezoterapija, PRP, laserskih tretmana, mikrodermoabrazije ird.)

  2020. © Dr. Zekić Holistic Centar Zdravlja 2020 - All Rights Reserved.